TRÆNING MED KUNDERNE

Styrk relationen til dine kunder gennem inspirerende og motiverende Team Træning af StayActives.

IMG_0036_2

Styrk kunderelationen

Ønsker du at komme ind på livet af dine kunder, så kan du med Team Træning tilrettelagt af StayActive pleje kunderelationen på en helt ny og sjov måde.

Vil I skabe en bedre relation til jeres kunder, som på sigt kan have stor positiv effekt for jeres forretning? I StayActive har vi stor erfaring med netværksrelaterede træninger på tværs af virksomheder, hvor du og kunden i fællesskab udvikler jer, deler succesoplevelser og styrker samarbejdet.

Hvilke aktiviteter kan vi tilbyde jer?

StayActive har med 30 trænere mulighed for at imødekomme lige netop jeres ønsker til indholdet af Team Træning. Er I særligt begejstret for actionprægede aktiviteter som mountainbike og åbenvandssvømning – eller er I mere til løb, landevejscykling, styrketræning eller noget helt andet? StayActive dækker et stort udvalg af discipliner, så det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

StayActive produkter

I StayActive er det enkelte individ i fokus. Igennem foredrag søger vi at motivere og inspirere, hvor vi giver indblik i aktuelle trends inden for sportens verden. StayActive gør en dyd ud af at tilrettelægge træningsprogrammer ud fra den enkeltes behov og begrænsninger. Dette bliver gjort på baggrund af BodyAge-tests, hvor den enkelte får konkret data på både den mentale og fysiske tilstand. Igennem hele forløbet tilbyder vi opfølgende en-til-en dialoger, hvor den enkelte bliver motiveret til at forbedre deres sundhed.

Bodyage

Bodyage

Med en Bodyage-måling foretaget af StayActive får du nogle konkrete data på din fysiske og mentale tilstand. Resultaterne er anonyme, hvor du får et dybdegående indblik i virksomhedens sundhed.

Team Træning

Team Træning

Med Team Træning af StayActive styrkes fællesskabet til dine kollager og sammenholdet internt i din virksomhed. Team Træning kan også benyttes til dit netværk, hvor du gennem træning plejer kunderelationen til dine nuværende eller fremtidige kunder.

Speed Motivation

Speed Motivation

Med Speed Motivation af StayActive tilbyder vi en-til-en dialog med individet i fokus. Vi lægger stor vægt på at motivere og inspirere ud fra den enkeltes behov og begrænsninger.

Foredrag

Foredrag

StayActive ønsker at inspirere, informere og motivere med anderledes og aktive foredrag for virksomheder. Vi søger at give et indblik i et spændende univers, med alt fra succes- og fiaskohistorier fra eliteatleter til nye motions- og sundhedstrends mm. Vi rammer den brede målgruppe, så alle i virksomheden inspireres.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at skrive til os