TEAM TRÆNING

Vil I gerne styrke samarbejdet i virksomheden eller til kunden og dele individuelle succesoplevelser ved at være aktive i fællesskab?

826618_42985142

Træn i fællesskab

Med Team Træning udført at dygtige trænere fra StayActive tilbyder vi sjov, fysisk aktvitet i eller uden for arbejdstiden. Ønsker du som arbejdsgiver en sundere og gladere arbejdsplads, eller ønsker du at styrke relationen til dine kunder? Gennem Team Træning styrkes sammenholdet til kollegaerne og kunderne, hvilket på sigt kan være gunstigt for din forretning.

Hvilke aktiviteter kan vi tilbyde jer?

Træning med kunderne

Aktiv arbejdsplads

Intelligent træning

Når vi arbejder med virksomheder

StayActive vil skabe positive oplevelser og relationer med fysiske aktiviteter som omdrejningspunkt for både medarbejdere, ledelse og kunder i virksomheder. Vi skaber aktiviteter, som skal bidrage til sammenhold internt i virksomheden samt medarbejdernes fysiske- og psykiske velbefindende. Vi arbejder med det langsigtede potentiale, så formålet med aktiviteterne har en gunstig, langvarig effekt for virksomheden.

_K2Q5033-kopi

Sammenhæng mellem 4 produkter

I StayActive er det enkelte individ i fokus. Igennem foredrag søger vi at motivere og inspirere, hvor vi giver indblik i aktuelle trends inden for sportens verden. StayActive gør en dyd ud af at tilrettelægge træningsprogrammer ud fra den enkeltes behov og begrænsninger. Dette bliver gjort på baggrund af BodyAge-tests, hvor den enkelte får konkret data på både den mentale og fysiske tilstand. Igennem hele forløbet tilbyder vi opfølgende en-til-en dialoger, hvor den enkelte bliver motiveret til at forbedre deres sundhed.

Bodyage

Bodyage

Med en Bodyage-måling foretaget af StayActive får du nogle konkrete data på din fysiske og mentale tilstand. Resultaterne er anonyme, hvor du får et dybdegående indblik i virksomhedens sundhed.

Speed Motivation

Speed Motivation

Med Speed Motivation af StayActive tilbyder vi en-til-en dialog med individet i fokus. Vi lægger stor vægt på at motivere og inspirere ud fra den enkeltes behov og begrænsninger.

Foredrag

Foredrag

StayActive ønsker at inspirere, informere og motivere med anderledes og aktive foredrag for virksomheder. Vi søger at give et indblik i et spændende univers, med alt fra succes- og fiaskohistorier fra eliteatleter til nye motions- og sundhedstrends mm. Vi rammer den brede målgruppe, så alle i virksomheden inspireres.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at skrive til os