SPEED MOTIVATION

Motiveres du af kompetente trænere, og vil du nå i mål sammen med dem?

2012-09-04-STAYACTIVE-0092-kopi

En-til-en dialog

Speed motivation fra StayActive er en-til-en vejledning med fokus på din træning og dine personlige mål.

Under dialog med StayActive tilrettelægges et program lige netop ud fra dine konkrete mål og ønsker til indhold af træning. Gennem StayActive-forløbet kommer vi ud til jeres virksomhed og holder opfølgende samtaler med jeres medarbejdere for at motivere og inspirere til en mere aktiv hverdag. Vi tilbyder en-til-en vejledninger, hvor du gennem samtale motiveres til en sund og aktiv livsstil. Vi lægger vægt på at øge succesraten på DINE præmisser, og hjælper dig til at opfylde dine mål med succes. Ud fra dine konkrete mål vejleder og rådgiver vi i, hvordan du optimerer din træning optimalt ud fra dine individuelle behov.  Under træningen får du konkrete værktøjer fra professionel fagperson til brug under træningen. Vi lægger vægt på at øge succesraten på dine præmisser, og hjælper med til succes mod det næste mål.

“Vi lytter til dine ønsker og behov, hvor vi gennem dialog tilrettelægger et personligt træningsprogram, der er 100% tilpasset dig.”

StayActives produkter

I StayActive er det enkelte individ i fokus. Igennem foredrag søger vi at motivere og inspirere, hvor vi giver indblik i aktuelle trends inden for sportens verden. StayActive gør en dyd ud af at tilrettelægge træningsprogrammer ud fra den enkeltes behov og begrænsninger. Dette bliver gjort på baggrund af BodyAge-tests, hvor den enkelte får konkret data på både den mentale og fysiske tilstand. Igennem hele forløbet tilbyder vi opfølgende en-til-en dialoger, hvor den enkelte bliver motiveret til at forbedre deres sundhed.

Bodyage

Bodyage

Med en Bodyage-måling foretaget af StayActive får du nogle konkrete data på din fysiske og mentale tilstand. Resultaterne er anonyme, hvor du får et dybdegående indblik i virksomhedens sundhed.

Team Træning

Team Træning

Med Team Træning af StayActive styrkes fællesskabet til dine kollager og sammenholdet internt i din virksomhed. Team Træning kan også benyttes til dit netværk, hvor du gennem træning plejer kunderelationen til dine nuværende eller fremtidige kunder.

Foredrag

Foredrag

StayActive ønsker at inspirere, informere og motivere med anderledes og aktive foredrag for virksomheder. Vi søger at give et indblik i et spændende univers, med alt fra succes- og fiaskohistorier fra eliteatleter til nye motions- og sundhedstrends mm. Vi rammer den brede målgruppe, så alle i virksomheden inspireres.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at skrive til os