INTELLIGENT TRÆNING

Vil du have tilpasset et individuelt træningsprogram udelukkende baseret på dine resultater af et sundhedstjek udført af StayActive.

Vil du træne intelligent?

Viste dine resultater fra det fysiske sundhedstjek, at du havde et for højt blodtryk? Eller viste det et for højt BMI? Med Intelligent Træning af StayActive får hver medarbejder et individuelt tilpasset træningsprogram baseret på resultaterne af et sundhedstjek udført ved forløbets opstart. Man træner intelligent for at forbedre risikoindikatorer for den enkeltes sundhed. Den enkelte medarbejder opnår dermed en forståelse for ens personlige velbefindende på det fysiske og psykiske plan. Ud fra den personlige tilstandsrapport for den enkelte medarbejders krop, vejleder og motiverer trænere fra StayActive til forbedringer.

2012-09-04-STAYACTIVE-0063-kopi

Hvorfor Intelligent Træning?

– Du får et individuelt tilpasset træningsprogram lige efter dine behov og forudsætninger.
– Det er bevist at øge produktiviteten og skabe mere arbejdsglæde hos den enkelte medarbejder
– Det nedsætter psykiske og fysiske skavanker, og forbedrer den enkelte medarbejders trivsel samt det overordnede arbejdsmiljø.
– Det er en gunstig investering for virksomheden, da forskning viser, at det er mere omkostningerfrit.

StayActives produkter

I StayActive er det enkelte individ i fokus. Igennem foredrag søger vi at motivere og inspirere, hvor vi giver indblik i aktuelle trends inden for sportens verden. StayActive gør en dyd ud af at tilrettelægge træningsprogrammer ud fra den enkeltes behov og begrænsninger. Dette bliver gjort på baggrund af BodyAge-tests, hvor den enkelte får konkret data på både den mentale og fysiske tilstand. Igennem hele forløbet tilbyder vi opfølgende en-til-en dialoger, hvor den enkelte bliver motiveret til at forbedre deres sundhed.

Bodyage

Bodyage

Med en Bodyage-måling foretaget af StayActive får du nogle konkrete data på din fysiske og mentale tilstand. Resultaterne er anonyme, hvor du får et dybdegående indblik i virksomhedens sundhed.

Team Træning

Team Træning

Med Team Træning af StayActive styrkes fællesskabet til dine kollager og sammenholdet internt i din virksomhed. Team Træning kan også benyttes til dit netværk, hvor du gennem træning plejer kunderelationen til dine nuværende eller fremtidige kunder.

Speed Motivation

Speed Motivation

Med Speed Motivation af StayActive tilbyder vi en-til-en dialog med individet i fokus. Vi lægger stor vægt på at motivere og inspirere ud fra den enkeltes behov og begrænsninger.

Foredrag

Foredrag

StayActive ønsker at inspirere, informere og motivere med anderledes og aktive foredrag for virksomheder. Vi søger at give et indblik i et spændende univers, med alt fra succes- og fiaskohistorier fra eliteatleter til nye motions- og sundhedstrends mm. Vi rammer den brede målgruppe, så alle i virksomheden inspireres.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at skrive til os