FOREDRAG

“Taber jeg mig ved at droppe kulhydraterne? Hvordan optimerer vi vores træningsfaciliteter?

foredrag

Nytænkende og inspirerende foredrag

StayActive ønsker at inspirere, informere og motivere med vores anderledes og aktive foredrag for virksomheder. Vi fokuserer på at skabe underholdende oplæg, hvor vi tilpasser temaet ud fra ønskerne i din virksomhed. De relevante eksperter fra vores team vil tage jer med ind i et spændende univers, med alt fra succes- og fiaskohistorier fra eliteatleter, nye motions og sundhedstrends, samt fakta om doping som kan være både skræmmende og fascinerende.

Vi tilbyder foredrag inden for følgende områder:

Sundhed og motionstrends – Skal vi leve af kød?

Dopingens fortryllende verden – Hvad er menneskeligt (u)muligt

Effektiv og tidsbesparende træning – Topform på 3 min?

Motivation og mentaltræning – Fra elitesport til arbejdspladsen

Sammenhæng mellem 4 produkter

I StayActive er det enkelte individ i fokus. Igennem foredrag søger vi at motivere og inspirere, hvor vi giver indblik i aktuelle trends inden for sportens verden. StayActive gør en dyd ud af at tilrettelægge træningsprogrammer ud fra den enkeltes behov og begrænsninger. Dette bliver gjort på baggrund af BodyAge-tests, hvor den enkelte får konkret data på både den mentale og fysiske tilstand. Igennem hele forløbet tilbyder vi opfølgende en-til-en dialoger, hvor den enkelte bliver motiveret til at forbedre deres sundhed.

Bodyage

Bodyage

Med en Bodyage-måling foretaget af StayActive får du nogle konkrete data på din fysiske og mentale tilstand. Resultaterne er anonyme, hvor du får et dybdegående indblik i virksomhedens sundhed.

Team Træning

Team Træning

Med Team Træning af StayActive styrkes fællesskabet til dine kollager og sammenholdet internt i din virksomhed. Team Træning kan også benyttes til dit netværk, hvor du gennem træning plejer kunderelationen til dine nuværende eller fremtidige kunder.

Speed Motivation

Speed Motivation

Med Speed Motivation af StayActive tilbyder vi en-til-en dialog med individet i fokus. Vi lægger stor vægt på at motivere og inspirere ud fra den enkeltes behov og begrænsninger.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at skrive til os