BODYAGE

Har medarbejderne i økonomiafdelingen en forhøjet bodyage i forhold til deres faktiske alder?

2012-09-04-STAYACTIVE-0092-kopi

Anonyme sundhedstjek

Med et sundhedstjek udført af eksperter fra StayActive kan du få en status på dine ansattes fysiske – og psykiske velbefindende og se, om der er medarbejdere, der er i farezonen for at få stress eller fysiske problemer. Testens omfang og udformning afhænger af din virksomhed ønsker. Resultaterne vil være anonyme, men kan inddeles i kategorier efter køn, alder, afdeling osv., så I får et dybdegående indblik i virksomhedens sundhed. Resultaterne gøres håndgribelige ved at sammenligne dem med anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og WHO.

Indhold af BodyAge og BodyAge+

Vægt, højde & BMI

Fedtprocent

Systolisk blodtryk

Kolesterolprofil (LDL, HDL og totalt)

Diastolisk blodtryk

Triglycerid

Talje- & hoftemål

BodyAge

Ekstra ved BodyAge+

Præcis Bodyage

Lungefunktionstest Spirometri

Muskelstyrke

Kolesterolprofil (LDL, HDL og totalt)

Blodsukker

Træningszoner

Konditions- og pulstest

Personlig gennemgang

Hvad kan vi give jer?

Ud fra resultaterne kan virksomheden arbejde fælles mod en forbedring af medarbejdernes trivsel samt det overordnede arbejdsmiljø.

  • Det vil give virksomheden et overordnet indblik i trivslen blandt de ansatte.
  • Det vil give den enkelte medarbejder en forståelse for ens personlige velbefindende på den fysiske såvel som psykiske plan.
2012-09-04-STAYACTIVE-0063-kopi

Sammenhæng mellem 4 produkter

I StayActive er det enkelte individ i fokus. Igennem foredrag søger vi at motivere og inspirere, hvor vi giver indblik i aktuelle trends inden for sportens verden. StayActive gør en dyd ud af at tilrettelægge træningsprogrammer ud fra den enkeltes behov og begrænsninger. Dette bliver gjort på baggrund af BodyAge-tests, hvor den enkelte får konkret data på både den mentale og fysiske tilstand. Igennem hele forløbet tilbyder vi opfølgende en-til-en dialoger, hvor den enkelte bliver motiveret til at forbedre deres sundhed.

Team Træning

Team Træning

Med Team Træning af StayActive styrkes fællesskabet til dine kollager og sammenholdet internt i din virksomhed. Team Træning kan også benyttes til dit netværk, hvor du gennem træning plejer kunderelationen til dine nuværende eller fremtidige kunder.

Speed Motivation

Speed Motivation

Med Speed Motivation af StayActive tilbyder vi en-til-en dialog med individet i fokus. Vi lægger stor vægt på at motivere og inspirere ud fra den enkeltes behov og begrænsninger.

Foredrag

Foredrag

StayActive ønsker at inspirere, informere og motivere med anderledes og aktive foredrag for virksomheder. Vi søger at give et indblik i et spændende univers, med alt fra succes- og fiaskohistorier fra eliteatleter til nye motions- og sundhedstrends mm. Vi rammer den brede målgruppe, så alle i virksomheden inspireres.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at skrive til os